Вона

Вона пішла, хоча могла і не іти
Вона пішла, бо так сама хотіла
Вона пішла, підеш і ти
Бо витримать мене не сила

Вона із тих, хто стали рідними для мене
Пішла з другим
Найтяжча мить напевне...NB!
Навчила цим

А ти підеш сама, я це вже точно знаю
В сльозах підеш
Ти скажеш, що тебе я не кохаю...
Мабуть це теж

Я не помічу- надто швидкоплинне
Моє життя
Вона завжди нова,одним незмінним
Лишаюсь я


Рецензии