сурогат

постукав спогад навіть не спитавши...дзвониш...
залишилася для тебе темною дівкою...
ти для мене – деградатним сурогатом...
і не врятує престол й сугуба молитва ...
ти ж бо ніколи не згадав
каtonічну
трему
тіла
отруєного
тобою організму
що ревів безліччю
реприз
ніби
зруйнований
орган...
актриса, кажеш?
Вселенські собори нащадків кривавими сходами вели мене на плаху...
ти рвав мене, як шматує зрадник, рідного прапора...я рвала з себе...
і ніхто ж тебе не застрелив...


Рецензии