одинак одинаку непара

...страшно...
....втікаю...
...розлюби...
...згадай...
як в юнацтві...
платонічні думки
заміняли
тілесне злиття...
хочеш?
камінням мене закидай....
ні...
вбий, як ведмедя...
що проснувся завчасно
і пішов полювати
на змій...
люба...
не сказав би я цього нікому...
але...
все-таки знай...
одинак одинаку –
непара...
то не муч себе...
засинай...


Рецензии