не-рвы

НЕ-РВИ

1
наркотична залежність...
хоч би голос твій чути
в закодованих фазах,
в ненормованій лексиці...
фіолетове горе –
мої нерви вагітні...
тільки сварки не буде –
ми давно вже не діти...

2

ці маленькі юродиві
прочищають мозок
спотвореним личком
намагаються
істину
брякнути...
але хто їм повірить...
філософські
 миттєвості...
не-рви


Рецензии