мара

коли я розлюблю,
 ти хрест мені поставиш...
хоча арешт могилою,
 не є останнім аркушом...
...тебе заводить біль...
тому, коли я дійсно піду в люди –
не в нелюди...
ти розіпнеш мене
у саркастичних нео порно сценах
у мізербальність...
спотворивши рефрени
 невгамовних
 клавіш
 моїх
 рук –
не в сіре...
 то пусте...
все-рівно я залишуся з тобою –
марою ангелічною чи...
атавізмом...чи...
хрест...


Рецензии