фарс-экзамен

Не йду...
жнива не зібрані...
поранення глибокі чомусь не кровоточать...
я мушу у твоє чоло вслухатися,
бо там є думка, що призначена для мене...чи...
та ночівля була лише кублом з-експроментованим...чи...
фарс-екзаmenом...
...мінорні песики мовчать – носи на північ точать...
і це рятує від безсоння і від смерті...
жнива не зібрані...
та наш Великий Boss іще чекає нас і
на скупі земні пожертви...


Рецензии