Равликам - смерть

зрушився корабель –
крига взяла мечі –
равликам –
вічна смерть –
воїнам –
день вночі –
холодно –
шлях туди –
там
де лишився
дім –
вогнище і вуста –
матір
дружина
син...
зрушився корабель –
тільки в крові
зима –
змовний
норманський
сум
плаче
а
сліз
нема...


Рецензии