Не надо девства

твоя цнота –
тільки нотаток
обумовлений
Господом...
мені потрібно
більше...
твоя душа
тіло
мрії
приховані бажання...
і нехай це все буде
нецнотливим...
та хоч сама
лиши себе дівоцтва...
щоб потім
не винила
мене
в кривавій баталії
й смерті
чистоти
твого
лона...


Рецензии