Плач

лишенько...
 лише тиші та йому вірила...
серденько...
 серед люті загубилося...
боленьку...
 бо лелеки відлетіли геть...
сонечко...
 сон і нічку приховало десь...

боженько...
 бо ж молитва не почулася....
молодці...
 молотили гулко бджолами...
жовніри...
 жовті квіти потоптали всі...
смутку мій..
 
 самота сидить, мов дівчина...

лишенько...
 любий лишенько...
серденько...
 стало серденько...
боленьку.
 . дзвінкий боленьку...
сонечко...
 не зійшло сонечко...
боженьку...
 не йди, боженьку..
 не йди...
 
 не йди...


Рецензии