мiй Hарод

Він уже не числиться в рабах,
Мій народ навіки вже воскрес,
Бог забрав покірності горба,
Бо підняв він очі до небес.

Мій народ - це диво дивне з див,
Хай живе у серці наш Майдан,
Що його народ мій сотворив,
Без крові, без страху, без вагань!

Мій народ - це дійсно син небес,
Син, що повернувся в рідний дім,
Дух козачества змінив мене й тебе,
Господа за це благословім!


Рецензии