Dysfunction
You are one tonight for me.
You will not have any choice,
We will use so many “toys”!
So it’s all because of sun.
Even stars will fall in fun.
Do you like my everything?
It will be without bing.
Any reason why we stop?
Don’t you see my heavy drop?
Every time it makes me mad.
Now my turn to make you sad.
Свидетельство о публикации №106051501127
Ольга Казанцева 05.03.2008 00:55 Заявить о нарушении