Яне Шпачинской

 Яні Шпачинській

Із далекого міста на Львівщині
Раптом сонце зійшло й полетіло на схід...
І зустрілося з сонцем вічним,
Промайнуло: "Привіт!:)",-"Привіт!:)"...
Я подумав, яке з них справжнє...


Рецензии