Хочеш, я зроблю все навпаки...

Хочеш, я зроблю все навпаки -
Не піду, зухвале "Ні" почувши,
І незграбним доторком руки
Тихо поєднаю наші душі...

Хочеш, я зроблю останній крок
Так, як, може, не робив ніколи:
Все життя я не читав думок -
Тільки цю, нарешті, Бог дозволив...


Рецензии