Я народився в сорочц кара...

Я народився в сорочці Ікара -
І понесло...
Ліва рука тримала гітару,
Права - весло...
Права жадала порогів грізних,
Ліва - октав...
Надто вже крила були в мене різні,
Та я літав...


Рецензии