дощова сповiдь

я не вмію втішати красиво -
можу просто закрапати в очі,
гуркотіти в такт серцю дахами
й колисати до пізньої ночі

можу очі омити від солі,
притемнити твоє волосся,
обійняти крізь одяг водою
і пропасти - наначе здалося

на вікні я малюю смуги
не художник - така моя вдача
так я дощ, але в мене є серце,
що радіє, коли я плачу


Рецензии