Мае заштопанае сэрца

Мае заштопанае сэрца,
Мае iсцекшае крывёй…
Як у змрочным сне нясмела б’ецца
I усё яшчэ жыве табой.

Яно зашыта белай нiткай,
Па свежых ранах i крывi –
Мае заштопанае сэрца.
Я буду жыць… I ты жывi.


Рецензии
Ух Слав, читаю и сразу вспоминается... всё что было ;-)

Егор Котов   19.06.2006 19:21     Заявить о нарушении