Квiтка. Коханiй

Відторкнеться метелик
Від моєї долоні,
Полетить він до тебе
До моєї любові…

Хай тобі він роскажить,
Як я тебе кохаю,
Серце й душу віддавши –
Хожу та зітхаю…

Як зустрінемось вночі,
Та сердечко маленьке,
Ніби вискочить хоче!
Мов метелик з кишені…

Пригорну тебе ніжно,
Поцілую у губи,
Поклонюся у ніжки –
Хай дивиться люди!...

Бо яка гарна дівчина!
Підросла на Вкраїні,
Все у неї чудесно,
Мов квітка вродлива!

Та й я – вже інший чоловік –
Поставив хрест на самоті,
Не хочу більше сам навік!
Бо ти – мій шлях в житті…

* * * *

Я знов почав писать вірши,
На квітки знову поглядаю…
Любов моя! Я йду к тобі!...
Лечу до тебе та зітхаю…


Рецензии
Великолепное стихотворение! Чувственное...
Вы украинец? Я люблю Украину - я там жила полжизни...

Желаю вам любви...

Молчунова Татьяна   21.04.2006 13:21     Заявить о нарушении