Цукерки

Розтанули в руках цукерки,
І пальці липнуть до грудей.
Цей смак так схожий на людей:
Солодкі ззовні, справді – терпкі.

Здалось мені, що ти інакший,
До мене чимось схожий ти,
Та обманулась – теж гіркий,
Хоча у ліжку, певно, кращий.

А так хотілось в дикім світі
Знайти, хто міг би зрозуміти.
Кого б могла я зрозуміть.

Чому ж здалось, що се був ти?
Що я побачила в тобі?
Та годі – треба далі жить...


Рецензии
Я был бы Вам очень признателен,если бы связались со мной.
Мой адрес farsaf@mail/ru/
C уважением.
Григорий

Тер-Азарян Григорий   29.04.2006 16:04     Заявить о нарушении