Квiти пахнуть пелюстками...

Квіти пахнуть
........................пелюстками...
Обіймають кольори,
........................веселкові.
Квіти тануть
........................всі у вранішній росі.
Квіти манять
........................і чарують.
Квіти красоту дарують
........................просто так!?


Рецензии