Розчинимося в танцi удвох

Розчинимося в танці удвох.
Прокинемося від думок.
Немає ні болів, ні жалів.
Є казка поміж світами,
......................Є казка поміж світами.
Розчинимося в танці удвох.
Зіллємось у звуках зірок.
І квіти, відомі й незнані,
Розкриються прямо над нами,
......................Розквітнуть перед нами.
Розчинимося в танці удвох.
Немає нічого вже в світі.
Лише мелодії діти
Кружляють у гомоні тиші,
......................Кружляють серед полум’я тиші.
Та через простір і час
На хвилях безмежжя летять,
......................На хвилях вічних летять.
Розчинимося в танці удвох...

...........................Підпис
....................Хай душа твоя підпише,
....................Як захоче, а як ні.
....................Хай тоді нас заколише
....................Попіл вірша у вогні.


Рецензии