Tako je bolje

Odlazim iako nisam dosao...
Odlazim, nista nije moglo.
Nece biti ni dobro, ni lose.
Nema vise ni djavla, ni boga.

Nema vise ni vina, ni hleba
U praznom srcu nista ne boli
Nista od svakog trenutka ne trebam.
Odlazim, devojko...
Tako je bolje.


Рецензии