Нисам jа пао

Празна je соба.
Мртва тишина.
Jер ово jе доба,
Где влада празнина.

Истине нема.
Срце ми лаже.
За отров сам спреман,
Кад истину тражим.

Пао сам доље.
Сузе к’о росе.
И кад срце боли,
Питам се: Ко сам?
Ал’ ниjе ми жао
Што често све губим.
Не!
Нисам jа пао!
Ве пали су љюди…


Рецензии