Весняна н ч

Сміється ніч в прочинене вікно
І місяць-серпик поглядає скоса,
Як, надійшовши, тиша стоголоса
Кричить в мені: МЕНІ НЕ ВСЕ ОДНО!

Серед мовчання міст і самоти
Весняна ніч живе в своїй безодні.
І місяць-серпик ближчає сьогодні...
Зібратися в дорогу... і піти!

Уранці розіллється благодать:
Яснітиме зоря моя край неба.
Забутий сон - і виникла потреба
Піти туди, де ангели не сплять...

03/04/06


Рецензии