Ненависть

Я відчуваю, як в серці палає,
Мабуть то ненависть, я цього не знаю,
Я відчуваю, як в серці клекоче,
Кривавої помсти душа моя хоче!

Помсти до тих, хто навколо живе,
І хто день за днем коло мене іде,
Я хочу крові та вашої болі,
Цю спрагу не можна втопить алкоголем.

Я хочу забутись, не чути нічого,
Але ж насправді, я хочу одного,
Побачити тебе, але це лиш мрія,
Я й сам вже, мабуть, втратив надію...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.