Вiтер розлуки ukr

Вітер розлуки – пронизливий вітер.
Що є гірше від нього на світі?
Невтомно кружляє у злобі своїй
Над тим, хто не втратив щасливих надій.

Та тільки даремно він так завиває,
Життєве тепло відганя.
Згасають лиш іскри, а вогнище сяє.
Од вітру воно ще сильніше палає.
Вітер слабкіший вогня.


Рецензии