Брехня ukr

 

Все, що навколо мене було
Мене підмануло, мене підвело.
Думав, що вічне усе, безперечне.
Думав життя моє буде безпечне.
Думав, що буду сильним багатим
Буду як цісар володарювати.
Був переконаний, впевнений, впертий
В тім, що я вічний, тобто безсмертний.

Я силу й багатство від батька дістав.
Вивчився й, навіть, професором став.
Однак тільки зараз я полишив
Всю ту брехню, якою я жив.

Вперше собі, як дитині, кажу:
Всюди і все свою має межу,
Свою приналежність, значення, вік.
І навіть такий, як я, чоловік.
Все, що живе, тимчасовістю є,
З часом старіє, мре і гниє.
Жодного значення хто ти і де.
Смерть тебе всюди спіткає, знайде.
Просто жахливо, що в цій природі
Вдруге ніхто мене вже не народить.


Рецензии