Намалювала сонце з водогра м,

Намалювала сонце з водограєм,
І взнала щастя.
Щастя є, я знаю.
Дивилася на мрії, що в полоні.
Дивилася на сонце, що у комі.
Є світ, є сонце і є броди.
Чарівний світ, чарівні хмари
Й біле сонце.
Ти десь, ти теж, ти маєш бути,
Бо світ тісний й тебе
Не можу не забути.
Бо ти існуєш,
О, ти є, я знаю,
І тебе сьогодні пам’ятаю.
09.02.2006
К
Укр. Літ


Рецензии