Тиха н ч

Тихо ніч закралась в мої очі…
Я лиш тебе побачу в цьому сні…
Я так наблизитись до тебе хочу.
І всі жалі залишити на дні..
Щось ніби гірке проковтнула туга.
Засумувала десь моя весна…
Між сонцем й небом виникла напруга.
Цієї миті я без тебе, я одна.
На дотик відчуваю смуток,
Бо так шалено просять мої руки,
Проникнути в твоє волосся…
І оминути ці стежки розлуки….
 


Рецензии