З чого почати?

З чого почати? Що таке написати, щоб ти це прочитала перед тим як викинути в смітник?
Переконувати тебе, що я змінюся, що я стану кращий, кину траву, це все мабуть зайве. Почну з початку, того місця, котре пам’ятаю. А це мабуть той егоїзм. Я звик жити сам, не звертаючи увагу на почуття та бажання інших, мені це все було до лампочки. Якщо починалися якісь непорозуміння з людьми, я списував все саме на них, вважаючи, що це з ними щось не так. Постійно роблячи їм боляче, і думаючи тільки про себе я вважав себе постраждалим. Живучи так я закохався... Закохався і кохаючи жив егоїзмом, як наслідок завдав сильного болю людині, котру кохав. Пройшов час, я зрозумів, що накоїв і вирішив сховатися, відгородитися від людей. Все вийшло, так собі і жив. Але одного разу втратив контроль, впустив тебе в своє життя, хоча мабуть мені насправді не вистарчало кохання, важко було його знайти, бо зустрічав лише людей, котрі були схожими на мене, а ти не така як всі. І забувши про все на світі, про всі свої правила, про переконання, я тебе покохав. І знову ж таки цей клятий мій егоїзм зробив боляче тій людинці, котру я кохаю. Я тебе втратив. Втратив те, у що вірив, те, що мені давало надію. А найгірше те що я став тим, кого так осуджую, я сліпо робив так як хотів, не звертаючи уваги на твої почуття і слова. Я не відмовився від того, що робить тобі боляче, чому? Не розумів мабуть, а зараз вже пізно. Маленька, єдине, що я прошу, це пробачення, пробачення за неуважність, за нерозуміння, пробач, що зробив тобі боляче! Якщо б я зміг повернути час назад... Кохаю тебе, кохаю понад усе, не руйнуй наше кохання, і якщо зможеш, то допоможи мені стати знову тим, в кого ти закохалася у Львові.

Пробач,
Кохаю тебе моя радість


Рецензии