Вiн не зiзнався у коханнi...

 Вiн не зiзнався у коханнi,
Вiн навiть їй про iншу плiв...
Вона не спала до свiтання -
Можливо, вiн цього й хотiв.

Вона полинула до моря,
До сонця й гiр, ну а його
Лишила тут. Про своє горе
Змовчала - тiльки й усього.

Вона шукатиме розваги -
Можливо, їй поталанить.
Та ось чи вистачить наснаги
У неї ще когось любить?
 липень, Масандра, 2001р


Рецензии