Шалена б ль на серц тво м

Шалена біль на серці твоїм -
Душа у квітах замерзає,
А ти шукаєш очі мої,
Проте мене, нажаль, немає

Згадай слова що ти казала,
І я явлюсь до тебе знов.
Мене достатньо ти не знала,
Проте казала про любов

Заплющ очі сильно дуже,
І придивись - я вже лечу.
В думках твоїх мене паклюже
Від хвиль насильства та жалю

15 березня 2006


Рецензии