Н, я не той кого чека ш

Ні, я не той кого чекаєш,
Я зовсім інший у житті,
Хоча я знаю - ти бажаєш,
Щоб я мав тебе на меті.

Ти помилилась, мені шкода.
Не розумію хто ти є...
Проте сьогодні така мода -
Кохати все що ще живе.

Ми різні люди - повір мені,
Ніщо не зміне плин думок!
Ти не привикла жити в жмені -
Для тебе це шалений шок...

Я не Адам, а ти не Єва,
Ми люди різних поколінь.
Живеш ти біля міста Кия,
А я в степу де є полинь...

Благаю, зникни з мого сну,
Я не хотів тебе кохати!
Благаю...бо інакше я помру...
Отут - на ліжечку із вати...

5 березня 2006


Рецензии