серце укрите поцiлунком,

Ії серце укрите поцiлунком,
Воно волає вiд життя.
І бiль у гловi доволi лунка
Веде, зараза, до "кiнця"...

Вiршi коли читаю - серце плаче,
Збагнути я неможу в котрий раз
Чому душа її така гаряча
Пливе по хвилi бруду та образ...

Я б запросив її на чашку кави
Да побалакав про життя...
Проте дороги нашi рiзнi - ми це знаєм,
Ведуть вони до забуття...

27 сiчня 2006


Рецензии