Прощай

Пам"ять знає, коли відпустити,
Серце знає, коли відійти,
Тиша знає, як з того радіти,
Вітер знає, куди далі йти.

Паралелі та меридіани,
Літаки, пароплави, мости...
Зірка рання припаде до рани
І до вечора буде вести.

І, співаючи всесвіту гами,
Із дощем розіллється душа.
Щоб не було більш сліз поміж нами,
Я люблю тебе, отже - прощай...

27/03/06


Рецензии
Хоть я не знаю украинский, мне, все же понравилось! Да и понять было не сложно. =)

Люлька   29.04.2006 21:51     Заявить о нарушении
Спасибо...

Мирка   30.04.2006 23:53   Заявить о нарушении