Спатканне

Вялiкi горад. Дамы шэрыя.
Але раптам усё набыло краскi:
Перад сабою убачыу я
Ця бе - прынцэсу з дзiцячай казкi.

Неверуючыя у погляд першы
Не ведаюць, што такое каханне.
Ты мiма прайшла. А я пiшу вершы
Каб зноу адбылося тое спатканне.

Людзi! ДАпамажыце знайсцi
Дзяучыну што я тады сустрэу.
Няма без яе мне шчасця у жыццi.
Памажыце Амуру зрабiць яго стрэл!

Выбачайце за адсутнасць у кароткага.


Рецензии