Про серце укр

 ПРО СЕРЦЕ
 
 
 Серце - це хришталева зоря,
 Може вона опуститись в моря
 Може пiднятись до неба i гiр,
 Серце не знає жодної з мір.
 Може воно кохати й страждати,
 Може ніколи кохання не знати,
 Може сміятись, палати, згорати,
 Може і попелом вогненним стати.
 Серце може розбитися в мить,
 Може просто закам'яніть,
 Серце - то таємна скарбниця,
 Яку відкрити не зможе й цариця.


Рецензии