Чар вниця

Чарівниця.
 
Чарівниця я твоя,
Дзвінка пісня солов’я,
Осені я жовтий лист
Та твого кохання зміст.
Як туман я, як димок,
Як бурхливий з гір струмок,
Тихо казкою зимою
Буду я завжди з тобою.
 
Не шукай мене,
Я сама прийду,
Чи на радість та на щастя,
Чи на горе та біду,
Не шукай мене -
Сама прийду.
 
Наче перша я трава,
Гарна квітка польова,
Тепле я весни дихання,
Я твоє, твоє кохання.
Зачарую, милий мій,
Теплий дощ я проливний,
Темна ніч, густий туман,
Я загадка, я обман.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.