для украiномовних читачiв i не тiльки-2

ПАВУТИНА

Відчуваю муки пекла під ногами,
Розлітаюся шматками біля раю.
Але, може, зовсім раю не буває?
Може пекло – рани зроблені словами?

Швидко рухаюсь повільними думками,
Прагну більшого, все менше загубивши.
Вмерти – боляче, нітрохи не поживши,
Жити – боляче, коли глибокі рани.

Дивовижно і не страшно вверх злітати,
Страшно падать, свої крила опаливши,
Сонце, небо і єдину полюбивши,
Зрозуміть, що народився плазувати...

Знов звикаю до самотності. До болю.
Хоч і знаю, що ніяк мені не звикнуть.
А душа моя щосили рветься крикнуть
І заплакать, що я знову не з тобою.

Імовірності плетуть за дивом диво,
Безліч раз я пропадаю у тих сітях.
Що ж, можливо, відроджусь у своїх дітях.
Може завтра я прокинуся щасливим?..

18.07.2002.


Рецензии
Волнующие, проникновенные стихи льющиеся из души в душу.

Вмерти – боляче, нітрохи не поживши,
Жити – боляче, коли глибокі рани.
===========================
Счастья вам!

Светлана Мулюкова   30.07.2010 13:17     Заявить о нарушении
Дуже дякую за оцінку та побажання! радий буду бачити Вас у себе ще!

Виталий Корсун   02.08.2010 14:44   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.