Even now I think about you...

Even now I think about you
And my heart is always full of sorrow,
Something old or maybe something new
That I know will happen just tomorrow.
You’ve already come, I want to be
Just a deep-drawn sigh of every autumn,
Just a long branch of the nearest tree,
Just the last dream at the deepest bottom.
You can say that I don’t understand
And the final aim is not so near
But my castle had been built on sand,
And I see the end which seems so clear.

И сейчас я мыслю о тебе,
Моё сердце полно сожаленья,
В дряхлости, а, может, в старине,
Завтра вновь придёт одно мгновенье.
Ты явилась, я хочу лишь быть
Осени твоей протяжным вздохом,
Веткой, что не хочется клонить,
И последним сном на дне глубоком.
Ты мне говоришь, что я не знал
Эту цель, что видится далече,
На песке мой замок простоял,
И с моим финалом жду я встречи.


Рецензии