Tijd met jouw

 het is zo leuk
aaien jouw krullen,
mijn tijd is tijd
met je invoelen
mijn lieverd, schat
ik kreun …
zo zacht,
warme stralen komen
naar je hart...

tijd voelt… liefde
het is geheim
alleen ik + jij
 
 eenheid...


Рецензии