Радуйся солнцу!

Радуйся солнцу! Радуйся дню!
Радуйся снегу! Дождю! Ноябрю!
Радуйся мыслям и будет в них свет!
Радуйся свету, когда его нет!

Радуйся завтра! Радуйся в поле!
Радуйся если вокруг тебя море!
Может всем станет немного светлей.
Радуйся друг! И врагов пожалей!

Спорно ли нет, но радуйся пыли!
Радуйся, что тебя не убили!
Радуйся правде! И радуйся снам!
Радуйся друг! И поможет Бог нам!

17.03.2006


Рецензии
100 баллов по позитиву! Хоть и не содержательно.

Илья Тимко   20.03.2006 14:46     Заявить о нарушении