22. 55

22.55.
Чи не час вже засинати?
Мої вади давно сплять.
Може час й мені поспати?

Одинадцята година...
«Засинаю» я кажу.
Ще секунда, ще хвилина –
В інший світ я попливу.

Декілька хвилин пройшло.
Та не закриваю очі.
Що на мене-то найшло?
Звісно, доброї вам ночі!


Рецензии