Б ль

Біль...гострий край мого кохання
Зачепив мої думки.
«Звикну» я кажу востаннє.
Залишусь, щоби піти.

Біль...відчуття таке глибоке
Десь поза всіма словами.
Біль ховає щось жорстоке
За прозорими сльозами.

Біль...сухий, напівпустельний.
Ні одна кардіограма
Не знайде той біль пекельний,
Не покаже серця рани.

Біль...


Рецензии