Г таристу До М. К

Не шукай ти моїх друзів,
Не питай про мене в них.
По моїй вузенькій смузі
Не пройдеш. Вечір стих…

Не чекай, що я подзвоню,
Не втрачай даремно час.
Я не закохаюсь знову.
Заважає хтось із нас.

Після лютневих подарунків
Я не раділа вдень тобі.
Однакові слова, малюнки…
Згорів сценарій у мені.

Ти втратив вже назавжди
Одну з своїх спідниць.
Ти стислий і несправжній,
У тебе кілька лиць.

Одне сіре обличчя
Я збережу собі…
Романтика сторіччя?
Ні, гітариста у печальній грі


Рецензии