Кр зь сльози я посм хаюсь

Крізь сльози я посміхаюсь
Інакше жити не вмію
Я вірю: не помиляюсь
Та нас не зрозуміють

Та закриють люди мені
Хмарами очі сумні
ні, вони нам не простять
не пробачать нам, ні

мені боляче и
в тебе моє ім’я
ти не маєш нічого казати
бо свідомо погодилась я

Та закриють люди мені
Хмарами очі сумні
ні, вони нам не простять
не пробачать нам, ні

свої сірі холодні очі
не подаруєш мені
ти підеш, бо ти не хочеш
більш належати мені

Та закриють люди мені
Хмарами очі сумні
ні, вони нам не простять
не пробачать нам, ні


Рецензии