Житт разовий процес

Що це в мене там розстало
Десь у регіоні серця?
Так води багато стало,
Що не витримає скельце.

Побіжить тоді вода
Крізь артерії і вени,
Стане темною вона:
Чи то синя, чи зелена.

Але десь навколо ока
Стане чиста, як кришталь.
У моменти край жорстокі
Вийде на поверхню. Жаль...

Жаль, що фільтр одноразовий,
Осад лишиться на дні.
Цей процес життєразовий
Відбувається в мені.


Рецензии