Зникн ть

Зникніть, як трава під снігом,
Не показуйтесь мені.
Зникніть, як бадьорість з бігом,
Не з’являйтесь уві сні.

Зникніть, як вода в пустелі,
Не чекайте моїх слів.
Залишіть кімнату, стелю,
Не чіпайте світлих днів.

Зникніть всі з мого життя,
Ви достатньо забруднили.
Зникніть ви, бо зникну я,
Як без вітру морські хвилі...


Рецензии