Дещо про люблю

Люблю…скільки всього
в цьому слові.
Я боюсь відповідати
За помилки у розмові
Про любов призи і втрати.
Давно до мене
(Хто й не згадати)
Назвав цим словом
Почуття.
Я би хотіла
Першою назвати
Коханням
Хвилі нашого життя.
Хотіла би
Надати цьому слову
Щось дуже рідне
Щось моє
Я стерти з пам’яті
Людей готова
Стерти його
І вигукнуть своє.
Та хтось до мене
Дуже постарався
Це слово служить
Більше 3 тисяч земних років
Не я придумала
Його,
Розслабся.
Я можу лиш казати
Те,
Що казали Єсеніни
І Блоки.
Я користуюсь тим,
Що було вже до мене.
Нічого іншого
В це слово
Я не внесла,
Принаймні для людей
Навколо мене.
Воно вічно
Житиме,
А як помре,
Воскресне.
Коли створю нове я слово,
Що зможе світ
Передавати,
Тоді усім
Буду відома,
Мене усі
На світі будуть
Знати.


Рецензии