Тво реч

Хочеш буду твоїм светром,
Я зігрію твої груди
Подихом бавовни теплим.
Одягни - і буду всюди.

Хочеш стану я струною,
Щоб торкався ти до мене.
Захоплю своєю грою,
Що печаль твою прожене.

Тільки знайди мене.
Я поруч, подивись навколо.
Знайди
Знайди
Знайди мене
Я розлетілась коло столу...
Збери
Збери
Збери мене
Я буду пазлом виставковим...


Рецензии