Тато. Частина четверта Чи буде в мене те життя?

Не знаю, що зі мною буде,
Коли напівжива сім’я.
Чи взагалі у мене буде
Нормальне, радісне життя,

Коли у тата заселився
Якийсь похмурий, дивний звір,
Що бридко лається, сміється
Так рідко, як втрачаю зір?

А де той, що колись усміхався,
Мене любив і поважав?
За яке море він подався?
У якій дірці він пропав?


Рецензии